Jump to content

Problems with SKR PICO compiling


Tonez93
 Share

Recommended Posts

hello guys i have a problem , i'm setting up a skr pico on a custom printer based on cr10 , i made almost all working , but i have this problem with the heater ..i have set this . i have the problem that the heater is always up as seen in photo on the led . even if set on 0% , so i have to manually wire it off for not overheating.

[extruder]
step_pin: gpio14
dir_pin: !gpio13
enable_pin: !gpio15
microsteps: 16
rotation_distance: 33.500
nozzle_diameter: 0.4
filament_diameter: 1.75
heater_pin: gpio23
sensor_type: EPCOS 100K B57560G104F
sensor_pin: gpio27
control: pid
pid_Kp: 22.2
pid_Ki: 1.08
pid_Kd: 114
min_temp: 0
max_temp: 250max_extrude_cross_section:2spacer.png
Link to comment
Share on other sites

Hi ,
Thanks for your information.

Please send me the video on this case" the heater is always up as seen in photo on the led . even if set on 0% , so i have to manually wire it off for not overheating."

I will check it 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
On 5/13/2022 at 5:36 PM, Tonez93 said:

Hallo , no , it happen to the HE port.

If you have any product issues, please submit a request and we will arrange for an engineer to communicate with you as soon as possible.

Click on the top navigation "Submit a request" or Please click
https://support.biqu3d.com/hc/en-us/requests/new

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...